CreJA Architectuur is opgericht in 2006 door Jan Cretskens en An Jamers; 2 ontwerpers met een passie voor hedendaagse architectuur en vormgeving, maar ook voor reizen en andere culturen opsnuiven in een zonnige omgeving ... ne goeien duvel, een lokaal jessenhofke of arvum bier op een zonnig terras met uitzicht over de velden ... met een goed boek genieten in een luie zetel ... en vooral plezier hebben in het leven en de dagdagelijkse dingen. Met diezelfde passie en gedrevenheid werken we ook aan onze projecten. Elk project is voor ons uniek en weer een nieuwe kans om ons als ontwerper uit te leven. Het is voor ons telkens weer een uitdaging om de wensen/levensstijl van de bouwheer te vertalen in een uniek en vooral leefbaar project. We zijn immers pas tevreden indien onze bouwheer dit ook is.

Wij gaan voor elk project even hard; of het nu gaat om een interieurproject, particuliere woningbouw en renovatie, groepswoningbouw voor sociale huisvestings- of woningbouwmaatschappijen, overheidsopdrachten voor scholen of gemeenschapscentra, een stedenbouwkundig totaalproject... Elk project krijgt van ons onverdeelde aandacht terwijl de bouwheer kan rekenen op een origineel concept en een weloverwogen aanpak. Uiteraard worden we gestuurd door het wensenpakket en het vooropgestelde budget van onze klant. We helpen u eveneens verder indien u de bijkomende wens uit om een energetisch goed scorend project te realiseren (lage energie, passief, plus energie...). Met betrekking tot grondsondering, stabiliteitsstudies, veiligheidscoördinatie, epb berekeningen en -verslaggeving, technische uitrusting, tuin- en/of landschapsarchitectuur... laten wij ons voor ieder project bijstaan door specialisten ter zake.

Wij houden van duidelijkheid en klare taal; twee begrippen die voor ons onontbeerlijk zijn in de communicatie met onze bouwpartners, zowel professionelen als particulieren.

U kan bij ons terecht voor een betaalbaar, functioneel, duurzaam en tevens modern, hedendaags en vooral ‘CreJA’tief ontwerp; een ontwerp dat leidt tot een rustig en gezellig gebouw waarin u graag woont, werkt en vertoeft.