© CreJA - 7 woningen Borgloon © © CreJA - 7 woningen Borgloon © © CreJA - 7 woningen Borgloon © © CreJA - 7 woningen Borgloon ©
© CreJA - 7 woningen Borgloon © © CreJA - 7 woningen Borgloon ©

[7 hedendaagse moderne woningen] BorgloonDe verkaveling ‘Vilsterbron’ bestaat uit 33 loten, waarvan we in het verleden al 7 loten hebben gerealiseerd en waarvan we er nu opnieuw 7 mogen realiseren.

De grote uitdaging bij dit project is het hellend terrein. Bij de drie geschakelde woningen wordt het niveauverschil opgevangen door de woningen getrapt tov elkaar te plaatsen. De andere loten worden voorzien van binnen of buitentrappen.

Daarnaast wordt er getracht een breed publiek aan te spreken door diverse woningen te realiseren. Er zijn verschillende groottes en indelingen, maar er is ook de keuze tussen een garage of een carport.

De materiaalkeuze beoogt een moderne architectuur die past bij de reeds gerealiseerde woningen op de verkaveling. Daarnaast komen er streekgebonden elementen terug in de woning, denk maar aan het gebruik van een plint of het staand metselwerk boven de ramen, zij het dan wel toegepast op een hedendaagse en moderne manier.

meer info; Matexi

(norm E40 – S31)